Het leed dat allGo heet

6:23, daar sta je dan, op de bushalte te wachten.
Nu ben ik iemand die is opgevoed om op tijd van huis te gaan om er voor te zorgen dat je op tijd klaar staat om met de bus te vertrekken.
Zo ook deze ochtend sta ik weer op tijd bij de bushalte.

Nu heb ik zelf 1,5 uur reistijd naar mijn werk en heb ik vaak niet zoveel zin in nóg meer reistijd. Echter wat er vanmorgen gebeurde, daar breekt mijn klomp van.

Ik sta op die bushalte, ik zie de bus aankomen, ik zwaai, en ik zie de bus doorrijden…
Nu ben ik tegen geweld, en vindt ik dat je ’s morgens als je binnen komt altijd even goede morgen moet roepen door de bus.
Deze buschauffeur heeft mij wel even woest gemaakt, hoe haal je het in je hoofd om door te rijden als je ziet dat er een passagier bij de bushalte staat, ben je dan te laat vertrokken?

Na wat onderzoek kom ik er snel achter dat dit helaas veel vaker gebeurt. Wat eigenlijk zonde is, want de bus komt dan wel om de 9 minuten bij ons, maar als hij doorrijdt heb je er ook niks aan.

Dan maar de bus de andere kant opnemen, 2 keer overstappen en dan kom ik er toch wel. Maar leuk is anders.

Ik heb gevraagd aan die andere buschauffeur (na het wensen van een goede morgen) of hij zijn collega wil bedanken voor het doorrijden bij de halte. Hier kreeg ik (op zowel de goedemorgen als de mededeling) geen reactie op.

Naja; het zal wel, eerst een bakkie koffie en dan aan het werk.

Roor

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *